Ruller herved ut av årets påske…

Jeg er i ferd med å rulle ut av sofaen etter denne påsken…Men først, litt mer godis!

Etter nesten en hel uke med jeg-gir-faen-ialt-som-heter-fornuft i matveien, er det snart på tide å vinke farvel til sjokkis, øl og fløtesaus. Det er en hel dag igjen av påskeferien… men jeg føler meg rimelig klar for å sjekke ut av denne tilværelsen som påskegris allerede i kveld.

Jeg skal tømme skapene godt, og det som blir igjen, det får ungene ta når de kommer! På lørdag selvfølgelig…

Her har uka gått slag i slag.. Jeg og minste-mini startet påskeferien med påskeverskted og hjemmedag. Godt å få litt kvalitetstid med gutten min.

IMG_2172

Men allrede torsdag dro mini til Pappaen sin for å reise videre på påskeferie. Så etter en hel dag alene, kom kjæresten og kidsa på besøk. Vi gjorde bypåske til en awesome påske! Mye hjemmetid med tv, god mat, godis, øl, vin og kos. Ellers har vi vaset rundt i byen. Vært på lekeland, vitensenteret, tyholdttårnet, tur til ladestien med grilling og masse annet gøy! Merker nå at jeg har vært litt for dårlig å ta bilder… Shame on me!

Merkelig lite beviser på all godisen som har blitt konsumert… Kan det være en grunn til det? 

IMG_2260IMG_2214IMG_2262(1) IMG_2217(1)IMG_2238(1)

Hipp hipp hurra for hobbyfotografen/bloggeren uten kamera! Seriøst, jeg MÅ ha nytt snart.. Bildekvaliteten på iphone suger! Men jeg elsker den selvfølgelig av hele mitt hjerte alikevel.. Iphonen min altså. Som forøvrig oppgratertes fra 5 til 6 i dag! ohhyeeess!!

Ha en strålende søndagskveld folkens. Og nyt siste fridagen før uka starter på tirsdag.

Ruller herved ut av påsken og sofagris tilværelsen.. I mårra altså! mehhhehe…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *