All by myself…

Søndagen er godt i gang, og nå når kl er 13 er jeg klar for dagens første måltid. Det er ganske sykt at jeg har sovet helt til kl 12 i dag! Jeg tror faktisk ikke jeg kan huske sist jeg sov sååå lenge!

Denne helgen har jeg vært helt alene… Med unntak av en tur på butikken og et lite kaffebesøk i går, har det vært me my self and I hele helgen. Jenta mi har reist nordover på påskeferie, og minste-mini er hos pappaen til i mårra.

Det er alltid rart når ungene er borte, men kanskje litt ekstra rart denne helgen, siden jeg absolutt ikke har hatt noen planer! Først syns jeg det var litt kjipt, å skulle bruke den ene helgen jeg har helt alene til å bare sitte hjemme. Det gjør jeg jo nok av ellers tenkte jeg. Men det å faktisk være hjemme, og det å være hjemme alene er to vidt forskjellige ting, selv om man har alene tid når ungene har lagt seg. Jeg snudde noe kjipt om til noe positivt, kjøpte inn masse godis, så en skikkelig jentefilm og brukte tiden til å slappe totalt av. Være oppe til langt på natt, og sove til langt på dag! Som sagt… jeg kan ikke huske sist jeg gjorde det!

Nå nyter jeg en deilig frokost før jeg skal stikke avgårde på 3t å svette litt! Det blir vanvittig deilig!

Ha en strålende søndag alle sammen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *