Lag din egen kroppskrubb, billig og enkelt!

Selv om dette egentlig er langt utafor det jeg vanligvis skriver om, så tenkte jeg i dag og tipse dere om en kjempefin måte å få skrubbet huden nå mot sommeren før du kanskje vurderer å bytte ut den lyse huden mot noe litt brunere.

Jeg må vel innrømme at jeg har minimalt peiling på både hudpleie, sminke og denslags, men denne syns jeg funker utrolig bra! Jeg er heller ikke av de som har råd til å bruke masse penger på ting som dette, så derfor syns jeg det er så smart når det finnes litt billigere løsninger.

Du trenger

  • sukker
  • flytende honning
  • Olje (jeg har brukt kokosolje)

Jeg har desverre ikke eksakte mål, da jeg bare skulle prøve dette ut for en stund siden, men endte opp med å ha nok for en hel evighet. Ha sukker i en skål, og olje til det dekker sukkeret. Det er ikke nødvendig at det flyter over av olje heller, det skal være ganske grovt, men litt rennende. En liten ts honning, eller litt mer om du lager en større «dose»  Thats it! Du kan også kjøpe oljer med duft om du ønsker det, men da blir det selvfølgelig litt dyrere igjen. Men fremdeles, langt fra hva det koster å kjøpe ferdig skrubb!

IMG_1806

Det du må være obs på når du bruker kokos olje er at denne stivner om den står for kaldt.  Jeg har min stående på badet på skapet over vasken. Da kommer den i nærheten av lyset som gjør at det blir perfekt tempratur. Oljen stivner ikke, og sukkeret smelter ikke. Du må selvfølgelig ha oljen i rennende form når du skal lage skrubben, og sørge for at den ikke er stiv.

IMG_1807

prøv den ut, og si hva du syns!

Du kan også bruke den samme skrubben til hender og føtter. Hva med å ta en skikkelig DEG dag?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *