Dans med meg!

I dag måtte jeg rett og slett stupe rett i seng etter ungene var levert. Det ble lite søvn i natt, og jeg kjente at formen var helt elendig. Det er sjelden jeg legger meg for å sove på dagtid etter unger er levert selv om jeg er sykmeldt og egentlig ikke har så mye å gjøre. Men i dag måtte jeg bare. Klarte ikke få i meg kaffe engang.

Men NÅ! etter å ha fått hele 3 timer ekstra søvn, er formen på topp (iallefall så topp som den kan bli under omstendighetene) Solen skinner, og snart skal jeg komme meg ut på tur. Jeg bare MÅ røre litt på meg i dette nydelige været.

Nydelig vær gir meg lyst til å sette på høy musikk. Og høy musikk gjør meg i enda bedre humør. Jeg har et par sanger som gir meg litt ekstra glede om dagen. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir bare så glad av å høre dem! Dette er ikke musikk jeg vanligvis hører på, men akkurat nå gir de meg lyst til å danse!

Det må være våren… den gjør syke ting med deg! Uansett.. Hør litt på disse! Og DANS MED MEG i det deilige været!

Swing to the left, swing to the right, put your hands up your if loving life!

Er jeg sær? Ble du ikke litt glad av å høre på dem? Hihi.. Det blir iallefall jeg! Og nå skal jeg ut på tur med spotify på ørene!

Ha en strålende dag!

sign

Lik om du vil ha mer musikk på bloggen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *