No more godis for me

Okei, nå er det stopp! det er slutt, over og forbi! Nå har jeg proppa kroppen full av godis og potetgull hele uken. Nesten hver enste kveld har vært en ååå-det-erså-synd-i-meg-som-er-sååå-syk-fest…

I dag er jeg bare kvalm.. Tanken på at jeg har stappa i meg gjør meg dårlig. Men vettu hva. Det var målet mitt! For denne uka var faktisk planlagt. Fra ende til annen! Jeg viste at jeg var syk, og når jeg er syk får jeg alltid litt ekstra sympati for meg selv. Merkelige greier! Jeg bestemte meg for at hele uka skulle taes med knusende ro. Jeg skulle spise akkurat det jeg hadde lyst på, hva enn det måtte være. For jeg kjenner meg selv såpass… At jeg må gjøre noe drastisk om jeg skal få til å bestemme meg! Jeg viste at jeg kom til å være drittlei godis når uka var over. Og tanken på en bolle gjør meg faktisk kvalm as we speak (eller write som kankje blir mer korrekt).

Ikke tro jeg ikke har tenkt på dette tidligere, at jeg burde bli flinkere, jeg må kutte ut å ha så lange helger, roe ned på sukker og potetgull. For ikke å snakke om dip! Jeesøs. Dipfest hver eneste helg, fredag,lørdag OG søndag. Men nå er DET SLUTT!!! Jeg forbanner dipen!

IMG_9530

Dette bildet var for et noen uker tilbake.. en Onsdag tror jeg det var.. eller torsdag. Midt i uka! Men det skulle feires at jeg hadde fått studieplass på AFPT.. Snakker om ironi.. her feirer vi med pottis og dip! Og øl! Jaja, det var den gang da.. og det følte jeg for. Men nå er det andre boller (sukkerfrie… uten hvetemel å sånne u-ting selvfølgelig)!

Boller ble det nemlig i går… fulle av sukker og smør. I god viten om at dette var den siste dagen med sukkeroverdose tok jeg det hele med et smil! Skål! Takk for denne gang!

IMG_1008(1)

Nå er det NULL GODIS! Ikke i ukedagene, ikke i helgene. Nada! Ingen sjokkis, ingen «snap n’ cracle», ingen sur supermix. Det blir heller ikke no kake, boller eller is. Her skal det strammes in! Bokstavelig talt. Og jeg vet at jeg klarer det! Jeg har gjort det før, og nå gjør jeg det igjen.

Jeg forteller dere om det her på bloggen, for å gi meg selv litt ekstra motivasjon. Jeg vet at dere har troa på meg, og jeg kan absolutt ikke skuffe dere! Kanskje jeg til og med inspirerer noen av dere til å gjøre det samme? Come ooon! Jeg har troa på oss!

Jeg bestemte meg som sagt at i dag, MANDAG DEN 09 MARS 2015 skulle være dagen for å starte på en ny fresh! Så nå skjer det! Dag 1 har gått helt fint, men jeg har fått i meg litt for lite mat, da det ble mange avtaler og jeg ikke hadde handlet inn til ny uke. I morgen blir det storhandel, og jeg skal oppdatere dere på hva jeg kjøper inn for sunnhetsuke 1!

Jeg har målt meg i dag. Eller dvs rundt magen. Jeg håper på å se en forskjell her snart. Kanskje godis kutt vil hjelpe!

IMG_1029

Litt usikker på om jeg har målt på rett plass, men om jeg måler på samme sted neste gang, så må det vel funke? Eller hva tror du?  Som du ser, så ligger den på 82 denne gangen.

09 April skal jeg måle igjen, og da skal du få se om det har skjedd noe endring.

De første ukene er det kun kostholdet jeg kan gjøre noe med, siden jeg enda ikke kan trene pga brukket ribbein (massemassestyggenordlanskegloserinnimeg). Og jeg har ikke peiling på hvor lang tid det tar før jeg kan prøve meg på treningssenteret igjen. Men det betyr at vi får se da.. hvor mye kostholdet faktisk har å si! Så kommer jeg sterkt tilbake treningsmessig når kroppen tillater det.

I’m Ready!  GOODBYE GODIS!

sign

Hjelp meg med litt motivasjon! Klikk liker om du har troa på at jeg klarer dette!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *