Søndags smoothie

Snakk om å sove lenge da! PÅ en søndag.. MED minstemini i hus. Han pleier som regel å starte dagen mellom 06 og 07. Men i dag sov han helt til 08.45. PERFEKT start på dagen spør du meg!

Når vi omsider kom oss opp av senga, hadde vi lyst på smoothie til frokost! Det er jo sååå godt! Vi blandet sammen det vi hadde lyst på.

IMG_0233(1)

Coop sin røde bær juice, 1 banan, frossne bringebær, frossne blåbær, 2 ss sukrin og melk. For å gjøre den litt ekstra mettende hadde vi ca 5 mini-never med havregryn i også. Ser det ikke godt ut? Anbefaler havresmoothie til frokost om du trenger påfyll av noe, men ikke har så lyst på mat.

Dette blir en superfin søndag. Først skal vi i 2 års dag og spise kake! Gleder oss skikkelig! For ja.. jeg unner meg virkelig kake når det er bursdagsfeiring! Senere skal vi reise til flyplassen og hente storesøster. Det blir stas det! Hun har vært i Mosjøen å besøkt pappaen sin i vinterferien, og endelig kommer hun hjem igjen. Vi er klar for hverdagen!

Hva skal du i dag denne søndagen? Håper den flir superfin!

sign

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *