Nå må det jo bare bli en bra helg!

I dag ble jeg vekt av en liten hånd som strøk meg over kinnet, samtidig som jeg hørte en liten stemme som sa, Mamma… no e det mårran.

Det kan umulig være noe som er koseligere enn å våkne til en liten trøttfis av en minstemini!  Vi hadde god tid, og tok med oss dyna ut i stuen. Mini ville sitte i fanget og kose litt før det var på med klær og tid for å rusle i barnehagen. Som dere vet, så har vi ikke bil. Derfor går vi til barnehagen uansett vær og vind. Det har gått helt fint.. siden dag 1! Men Minstemini sa i dag at han ikke ville ha vinter lenger. Han ville ha sommer, hele tiden. Og jeg må vel egentlig si meg litt enig akkurat der. Nå gleder vi oss til det blir varmere i været!

Det er fredag, og straks klart for helg! Og med denne starten på dagen, så vet jeg at helgen blir fantastisk! Det er sjelden at jeg og lillegutt har så mye tid alene sammen bare han og jeg. Så da blir det litt ekstra kos på oss begge to.

Før jeg tar helg for fullt, skal jeg jobbe litt her hjemme og ha meg en god ryggøkt på 3t! Og for å klare meg igjennom det, så har jeg akkurat fått i meg en hærlig frokost.

IMG_0053IMG_0052

Nystekte havrebrød, enkel eggerøre med skinke, tomater, eple og litt tørkede tranebær.

Bordet er pyntet med hvite tulipaner som en venninne hadde med i går når hun kom på middagsbesøk. Så utrolig koselig å få blomster! Og de passer perfekt inn her, bare jeg får ryddet og vasket til helgen. Da blir det perfect match!

Og apropo det, så er det på tide å begynne å få i gang kroppen! Starter med å sette denne på full guffe!

Lik under her om du er klar for en awesome helg!

sign

Viste du forresten at du finner meg på snapchat? Legg til bedremeg!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *