Oh no I didn’t?!

Det er nesten skammelig det jeg nå skal fortelle dere. Går det virkelig ann å være så menneskelig?

Jeg kom akkurat hjem fra en vanvittig kjedelig togtur! Stappfullt tog…og det eneste jeg hadde med meg og spise var en liten pose nøtter og en swebar (som jeg bare klarte halve av før jeg ble kvalm). Men sulten! Det var jeg! Iallefall når jeg gikk av toget. Herregud så sulten jeg var! Og herregud så lite lyst jeg hadde til å lage NOE som helst! Såå.. gjett hva jeg gjorde da…

JESS!

Jeg kjøpte en grandis! DET skjer ikke ofte gitt!

IMG_9939

Men selv om det skjer aldeles sjelden, så syns jeg grandis er superdigg! haha.. enn at noe så latterlig kan være superdigg? Og noen av dere tenker nok sitt nå. Men hallo… jeg er jo bare et menneske jeg også. Ikke en supermean (healthy)eating machine, som bare spiser sunt KONSTANT. NEI!

Jeg fikk et spørsmål for et par dager siden, om jeg aldri unner meg noe usunt. HER har dere det! JO! Jeg «unner» meg noe usunt jeg også.. selv om det er onsdag. Jeg var sliten.. lei, og ville ha grandis!

IMG_9943IMG_9942

Nå ble jeg mett.. og skjemmes litt innvendig. Meeeen… i mårra er det trening!

sign

Klikk liker under her om du også er som meg,  menneskelig.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *