Mellommåltider på farten

Du er på farten, og rekker en kjapp tur innom butikken for å kjøpe med deg noe du enkelt kan spise før du drar videre. Hvilke alternativer finns det egentlig? Er det noe som er sunt, kjapt og enkelt og ta med seg, uten og måtte innom hjem for å kokkelere og bruke masse tid du ikke har. Jaaada. Det finnes bøttevis! Sørger du for å kanskje ha med deg en boks og enkelt bestikk i veska, så er det enda lettere.

Her kommer noen av mine løsninger om jeg har det travelt. Noe jeg ofte spiser mellom diverse møter, terapi, trening osv.

Proteinbar

IMG_9883

Butikkene har blitt mye flinkere i alternative løsninger for oss som trenger sunn og kjapp mat. Det finnes mer og mer å velge i, og proteinbarer finner du i nesten alle dagligvarer. Dette selger de også på de fleste treningssenter rundt om, så det skal være lett å få i seg litt ekstra proteiner om du har det travelt!

Tine 14 cottagecheese med blåbær og banan

Cottage cheeseblåbær

Denne er en av mine favoritter. Og med litt ekstra blåbær og kanskje litt banan, så blir den enda bedre!

14 Cottage Cheese Hasselnøtt består av mager cottage cheese og en smakfull topping i lokket. Produktet har et naturlig høyt innhold av protein og 2% tilsatt sukker. Som en del av et sunt kosthold og en aktiv livsstil bidrar protein til å styrke og bevare muskler og skjelett. I tillegg har mellommåltidet en praktisk emballasje tilpasset deg som ønsker å spise på farten.

Tine.no

Bær, frukt og grønnsaker

blaabaer

Du finner masse frukt og grønt i de fleste butikker, og jeg må si rema1000 har blitt utrolig flink her! Små porsjonspakker med bær og grønt er lett å få tak i. Her kan du bare velge og vrake. Blåbær, eple, bringebær, gullerot… Masse sunt og godt! Du kan spise rett fra pakken, eller du kan blande sammen frukt og bær til en liten fruktsalat feks. Du kan også spise det sammen med vanilje kesam, som smaker kjempegodt sammen med både frukt og bær. Denne inneholder også en god del proteiner. Absolutt et fullverdig mellommåltid!

Kaffe og mørk sjoloade

IMG_9878

Det er lov og kose seg litt og! Og et par biter mørk sjokolade skader ingen. Dette ble mitt mellommåltid på flyplassen i går når jeg satt å ventet på flyet mitt. Små-trøtt, og lyst på noe søtt. Kiosken solgte disse søte små sjoladene som lå å ropte på meg. Jeg så ikke på dette som et måltid, men kjøpte det mest bare for å unne meg litt kos. Men jeg ble faktisk METT. Jeg spiste ikke opp sjokoladen engang. Helt utrolig!

Noen ord fra Beritnordstrand.no

I mørk sjokolade er det helsebringende plantestoffer, mineraler og antioksidanter på lik linje som i grønnsaker. Med et kakaoinnhold på oppimot 80%, så teller den på mange måter faktisk som en grønnsak. Allikevel gir mørk sjokolade dessertfølelse på tungen. Nyt noen biter hakket mørk sjokolade sammen med hakkede valnøtter om du synes sjokoladen smaker bittert alene.

Her er det snakk om mørk sjokolade fra 80% kakao og oppover. Men jeg mener 70% er innafor så lenge det er med måte!

Avokado

Avocado cut in half  isolated on white

Jeg eeeeelsker avokado!!! Og kan gjerne maule en avokado uten noe som helst til. Her er det masse sunt fett, og den metter godt. Kanskje litt knotete og spise uten noe som helst form for bestikk tilgjengelig, men det finne vel alltids løsninger?

Yoghurt

31701094

Enkelt og lett å få i seg, så lenge du har en liten skje i veska. Mange av yoghurtene du får kjøpt i butikken har skje i lokket, så du ikke engang trenger å tenke på akkurat det. Denne typen er en av mine favoritter. Yoplait 0% inneholder 0% fett og 0% sukker. Alikevel er den helt genial på smak! Har du ikke smakt den før, anbefales den. Jeg har ofte en boks med hjemmelagd granola i veska om jeg vet at det blir lenge mellom måltidene. Da er det fort gjort å kjøpe en yoghurt, adde litt granola, for å bli litt mettere.

Det er mye man kan gjøre, bare man tenker løsninger. Vær litt forberedt og kanskje ha små bokser og bestikk tilgjengelig, så kommer du veldig langt. Produsenter og butikker har blitt mye flinkere og komme med alternative matvarer, og jeg vet at det er masse spennende produkter på vei ut i år også! Gleder meg til å prøve ut enda mer!

For mer tips til sunn og god mat, klikk på logoene under for å følge meg på instagram og facebook

instagram1Facebook-Logo

Ha en strålende søndag alle sammen!

sign

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *