Lærte jeg noe av denne knekken? Neppe.

Hjemmedag nr 2. Begynner snart å få liggesår av å være hjemme. Derfor prøver jeg å få gjort litt fornuftige ting innimellom for å unngå nettopp det. Men med den formen jeg er i nå, så er det ikke lenge jeg holder ut. Det skjer ofte hos meg merker jeg, at når jeg blir syk, så kommer alt med en gang. Denne gangen hoster jeg som en gal. Og jeg vet ikke om det er all hostingen som gjør det, men jeg er helt utrolig slapp. Klarer knapt å henge opp klær uten å bli sliten jo. Meeeen, får se på det positive. Jeg får trent magemusklene godt!

Etter å ha brukt så og si hele dagen i sofaen i går, kom knekken litt utpå ettermiddagen… Jeg skulle på butikken og handle noe til middagen, og kom hjem med en pose tortilla chips. Hva skjedde med ingen snop eller snacks i ukedagene? Det ble vist oversett ganske kraftig når formen var dårlig. Så når kvelden kom.. så satt jeg der da, og skjemtes for meg selv, mens jeg spiste speltlompe toast og en haug med tortillachips.

IMG_9355 (1)

Sånn.. nå vet dere at jeg og knekker innimellom, og det skjer kanskje ofte om jeg er syk, og syns litt synd i meg selv. Da tror jeg at alt blir mye bedre ved å hive i meg en skål tortillachips. Det ble det altså IKKE denne gangen heller. Har jeg lært nå? NEPPE! Men jeg vet at det er helt greit.. Jeg gir nemlig ikke opp den sunne og gode livsstilen min, selv om jeg av og til får lyst på noe som er litt mer usunt.. Nope!

Du må nemlig ikke gi deg selv så dårlig samvittighet at du fortsette å syns synd i deg selv, heller tenk at gjort er gjort, og ta neste dag som den kommer. Det er nemlig den dagen du fortsetter der du slapp! Flax for meg at det snart er lørdag! hohoooi!

Formen er fortsatt ganske dårlig, og jeg er drittlei av å hoste! Om noen har noen fantastiske kjerringråd, så tar jeg gjerne imot det!

Nå skal jeg bare slappe av til minste-mini skal hentes i barnehagen, så håper jeg at vi får gjort noe gøy i helgen, om formen kommer seg.

GOD HELG alle sammen! Have fun!

sign

When life knocks you down, get up and fight harder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *