Mitt 2014

Jeg hadde store planer for 2014. Dette skulle bli det året som ble enda bedre enn det beste! Med andre ord… Enda bedre enn 2013, som virkelig var MITT år!

Lite viste jeg… om at det å flytte for seg selv med to små etter nesten 5 års samboerskap, skulle bli så vanskelig. Starten på året gikk veldig greit, men tiden måtte prioriteres annerledes. Jeg kunne ikke mer trene på kveldstid, og måtte trene på dagtid mens unger var i bhg og på skole. Jeg hadde heller ikke bil lengre, noe som gjorde at alt måtte klaffe med buss frem og tilbake uansett hvor jeg skulle. Det er selvfølgelig ikke bare de praktiske tingene som er vanskelig når man blir alene. For meg har året bydd på ekstra mange utfordringer i forhold til dette å jobbe med meg selv, og komme meg videre etter alt som har skjedd i fortiden. Innse at de som sto meg nærmest, er de som har sviktet meg mest.  Dette er ting som kan være ekstra vanskelig å jobbe med når man plutselig står alene. Når man ikke har familie lengre, og må klare alt selv. Jeg er heldig som har mange gode venner som har stilt opp for meg, som har fått meg opp når jeg ikke har hatt mine beste dager.

Jeg har også brukt bloggen mye, for å skrive. Som jeg har sagt tidligere, er det endel av terapien for meg. Og kunne dele ikke bare det gode, men også det som ikke er riktig så godt. Heldig som jeg er har jeg så mange fantastiske lesere som har gitt meg utrolig mye positivt tilbake. Jeg er så glad for at jeg har dere, og at dere vil ta del i alt jeg skriver. Det betyr utrolig mye!

Jeg gikk nettopp igjennom listen jeg skrev 1 januar, som inneholdt alle de tingene jeg SKULLE gjøre i 2014…. Det var nesten litt deprimerende… Her skal dere få se hvilke ambisjoner jeg hadde.

 • blogge oftere
 • trene mer og bedre
 • bli sterkere
 • spise NOK
 • være minst like flink som i 2013
 • flytte i ny leilighet
 • være en god mor for mine 2 barn
 • gjøre alt jeg MÅ hos tannlegen
 • få meg 100% jobb
 • ta en operasjon
 • besøke venner i Oslo
 • dra ofte på besøk til familien i Mosjøen
 • inspirere flere mennesker
 • bli bedre på matlaging
 • reise til et nytt sted
 • trene minst 150 ganger
 • bli kjent med nye mennesker
 • ta mer bilder
 • bli flinkere å gå på gruppetimer
 • gi spinning en ny sjanse
 • ha mange konkurranser
 • dele minst en oppskrift i uka
 • gi meg selv flere utfordringer
 • unne meg å gå ut å spise oftere
 • kjøre ski i Åre(!)
 • bli en BEDRE blogger

En brøkdel av dette har jo blitt gjort. Men, jeg må bare innse at jeg hadde litt for høye tanker, og var ikke helt klar over at det å bli alene skulle bli så vanskelig.  Jeg håper og tror at jeg har blitt en bedre blogger iallefall. Jeg har bl.a tatt noen valg som nå skal få meg lengre opp og frem. Og jeg håper også at dere lesere er fornøyd med det som har kommet ut ila året. Dere får ta en titt igjennom punktene. Hva tror dere jeg har gjort? og hva tror dere jeg ikke har gjort? Jeg skal komme med en ny liste for 2015, når vi har ramlet inn i det nye året.

En ting jeg er litt skuffet over, er at jeg ikke klarte å fullføre «helt i hundre» utfordringen hos 3t. Kanskje spesielt siden jeg bare hadde to treninger igjen. MEN… av og til må man bare innse at kroppen ikke kan. Og at man må høre på den. I fjor var jeg ferdig med utfordringen allerede tidlig i september. Dette gjorde at jeg trodde at jeg skulle bli ferdig enda tidligere i år også. Meeeen, som sagt… Disse utfordringene tar noen gang overhånd. Jeg slår meg til ro med at jeg har laaangt over 100 treningsøkter når jeg teller meg alle joggeturer, og andre ute-treninger jeg har hatt ila året.

IMG_3245

Jeg har også trent på andre senter når jeg har vært på reise. Så jeg må nok si meg fornøyd, selv om jeg ikke fikk alle de registrerte øktene jeg ønsket meg. 

Jeg avslutter 2014 med en bedre følelse enn noengang. Jeg VET at 2015 blir bedre. Jeg er klar for å ta mange sjanser, og klar for å utvikle meg selv enda mer. Jeg skal fortelle dere litt mer om dette i et senere innlegg. Men først, så skal jeg nyte denne dagen, kvelden og timene i det nye året sammen med min kjære. For ja.. jeg er ikke alene lenger. Jeg har forelsket meg i en fantastisk gutt. Og jeg har det utrolig bra!

Jeg håper dere alle får en kjempefin feiring i kveld, og at dere får en god start på det nye året! Tusen takk for i år.

Happy-New-Year-2015-PNG1

Tomorrow is the first blank page of a 365 page book. Write a GOOD one!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *