Lei av torsk, nei!

Blåmandag sa du? Veeel…. her i huset kan det kalles det iallefall. Etter helgas utskeielser var det vanvittig tungt å stå opp i dag (OG). Men opp må man jo, og på trening skulle jeg!  Ble litt stressa når jeg våkna 40 min før jeg hadde avtalt å møte venninna mi på 3t Rosten, men det var bare å hive litt vann i ansiktet, pakke baggen og få i seg en mealtech før jeg hoppet på bussen. Formen var  mildt sagt laber, men føler jeg fikk til ei veldig bra økt alikevel. Utfordret meg litt etter jeg har vært litt pysete på knebøyen etter betennelsen i kneet. Dette gikk jo knallbra, så nå er det bare å kjøre på de siste to ukene før operasjon! Alltid godt å komme seg avgårde på trening, selv om man egentlig er litt lite motivert. No excuses! Det føles SÅÅÅ bra etterpå!

IMG_4457

Middag i dag da… TORSK. Og som overskriften sier her, så blir jeg aldri lei! Før var torsk noe skikkelig elendig og kjedelig fiskegreier, som jeg absolutt ikke skulle lage til middag når jeg ble voksen. Nå føler jeg meg vel ikke helt voksen enda, men alderen tilsier vel at man har kommet litt nærmere iallefall.  Til min og jenta mi sin store overraskelse, har hun i en alder av 9 år begynt å elske fisk (hennes ord). Så dette må vel bety at jeg gjør noe rett iallefall?! Dagens torskemiddag har blitt en gjenganger her hjemme, og jeg tenkte kjapt å vise dere hvordan den lages. Veldig enkelt! Dette trenger du:

  • 400 g torskefilet
  • 3/4 pakke klassisk wok blanding (eller bruk ferske grønnsaker som sikkert gjør det enda bedre)
  • 1/2 pk fullkornsnudler

Til sausen trenger du:

  • 1 ss olje
  • saften av to sitron båter
  • 1/2 dl vita mat
  • 1/2 blokk fiskjebuljong
  • krydder etter eget ønske. Jeg bruker grønnsakskrydder kjøpt på utenlandsbutikken
  • 4-5 ss pinjekjerner (ristet og hakket)
IMG_4434

Sett ovn på 220 grader. Ha grønnsakene i en ildfast form og legg fisken over. Bruk en skje, og ha sausblandingen over alle fiskestykkene. resten av sausen helles over grønnsakene.  Jeg hadde litt paranøtter liggende, og hakket opp noen av disse som jeg strødde over etterpå. Litt ekstra crunch er digg! Krydre med salt og pepper.

IMG_4438

Torsk inn i ovn, og skal stå i 15-18 min. De siste tre minuttene hadde jeg på varmluft, da jeg så at den ikke var helt ferdig… Sulten sa du? Når torsken snart er ferdig, kan du gjøre klar nudlene

IMG_4435

I en pakke er det 3 plater. Jeg brukte 1,5 plate denne gangen.  Ferdig på 4 minutter! Genialt 🙂

IMG_4439

Så ble fisken ferdig til slutt den og…

IMG_4440

Fantastisk godt! Og som sagt.. dette spiser de små med stor glede her i huset!

enjoy

Helt til slutt vil jeg bare få lov å nevne at jeg har fått bekreftet et samarbeid med kjøpher.no, noe som er veldig spennende! Dette skal kjøres i gang 1 septemer. Jeg gleder meg!!

4897fd27c8-kjøpher no logo trans

Nå er det litt tv og kveldsmat før jeg stuper i seng! Ha en strålende kveld alle sammen, og legg gjerne igjen en kommentar under om du prøver oppskriftene mine 😉

MAKE IT YOUR PASSION

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *