Berit Nordstrand, en stor inspirasjon!

For et par uker siden, la jeg ut en link til et foredrag av nettop denne dama, på facebooksiden min. Jeg tror muligens den seilte forbi ganske mange av dere, uten at dere fikk den med dere.  Nå skal jeg sørge for at flere av dere, som ikke allerede har sett dette fantastiske foredraget, får en mulighet! Jeg er generelt lite glad i foredrag. Bare ordet får meg nesten til å gjespe…  Også på Nrk da.. Kunnskapskanalen. yaawn(!!) Men tittelen gjorde meg litt nysgjerrig må jeg innrømme. «Ribbefett og hjerneføde» Bare tittelen gjorde at jeg måtte klikke og se hva det dreide seg om. Jeg hadde personlig aldri hørt om Berit Nordstrand på det tidspunktet. Litt rart nå i ettertid tenker jeg, for nå går det navnet igjen overalt! Etter ca to minutter inn i foredraget fant jeg ut at jeg skulle bruke den neste timen og 15 minutter på å sitte og høre på hva denne dama hadde og si! Hun har en måte og forklare ting på, som gjør det hele så enkelt! Tilogmed et lite barn kan forstå det. Så da var det greit for meg også da. Og skjønne hvor mye noen enkle forandringer i matveien kan gjøre. Denne dama er bare helt utrolig inspirerende! Jeg elsker foredraget, og jeg anbefaler dere alle sammen og se det! Klikk på denne linken, og du får se «ribbefett og hjerneføde» Rett etter jeg så det, så sjekket jeg ut hjemmesiden Fraiva.no , og det tok ikke mange dager før jeg var igang med å teste ut nye ting i matveien! Jeg har nå vært KJEMPEHELDIG, og fått til sendt to signerte bøker som jeg skal gi bort for å «feire»  at facebooksiden min har nådd 500 likes. For meg er det helt fantastisk at så mange vil følge med på hva som skjer videre, og hvordan jeg går mot et bedre meg! Bøkene jeg har fått tilsendt er disse

BN

Mat til sinns: Nytelser for minnet og sinnet

viser deg enkle matgrep for å få et lettere sinn, gode følelser, glade tanker, skjerpet konsentrasjon og best mulig hukommelse ? slik at du kan få mer glede ut av ditt liv. 

Mat med mer: Hverdagsmat for glede, overskudd og helse

Boken er både en kokebok og lærebok? (og) på en smakfull og pedagogisk måte forteller om hva riktig kosthold kan gi av helseeffekter og matglede til hele familien.

For å se hvordan DU kan vinne en av disse to bøkene, KLIKK på bildet under, og lik bedremeg på facebook, og bli med på konkurransen som du finner på feeden der. Den avsluttes 28 Januar kl 21.

alheva_facebook

Jeg fikk også en bok til meg selv, som jeg skal kose meg med nå fremover! Jeg kommer til å ta med meg all inspirasjonen og læringen igjennom bøkene i min matlaging. Tusen takk Berit, for inspirasjonen du stråler ut til alle matglade mennesker!

There is no better time than NOW, to start living healthy

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *