Beinøkt!

Hei alle sammen, og god fredag! Nå står havrebrødene i ovnen, gullerot og dip på bordet OG jeg har tilogmed en liten skål med kokesjokolade stående, som jeg skal kose meg med i kveld. Juhhu! Men før det, så skal jeg bare kjapt vise dere hvordan min beinøkt ser ut sånn som den er i dag. Dette er den faste jeg bruker nå. Jeg kjører to forskjellige program. Et for overkropp, og et for bein. Syns det passer meg veldig bra sånn som ting er nå! Sånn ser den ut:

  • Oppvarming på mølle 10 min. (Ikke full fres, men bare for å bli varm)
  • Knebøy
  • Strake markløft
  • Beinpress (med begge, og med en og en fot)
  • Trx knebøy (her får man også med litt rygg og armer.. booonus!)
  • Gående utfall

Knebøyen begynner å komme seg. Jeg har lenge slitt veldig med teknikken, men føler at jeg begynner å få den på plass igjen. Dette betyr at jeg kan begynne å legge på litt vekter ! Det ble ikke så mye i dag da, men jeg går helt ned med 27 kg.

photo (86)

Jeg ser her på bildet at føttene mine kanskje er litt for skrå? Strake markløft blir jeg alltid støl av! I flere dager! Men, det er bare et bevis på at den tar! Noen vil kanskje si at jeg tar feil grep her, men det er på den måten jeg klarer å holde den best. Jeg sliter litt med håndledd og leddene i fingrene, så derfor gjør jeg dette for å skåne dem. Jaaaa, jeg bør kjøpe meg håndleddsbeskyttelse!

photo (89)

40 kg i dag. Neste gang blir det 45! Slow progress, is still progress people!

photo (90)

Trx øvelser finnes det maaaange av! det er gøy å trene med tau! Hos Ptn min lærte jeg en versjon med knebøy i disse tauene. Den er genial! også får man sneket inn litt rygg og armer samtidig

photo (87)photo (91)

Takker til «fotografen» som holdt ut med det evige bilde maset mitt! Siden vi ikke hadde med storkamera, ble det iphonebilder i dag og. Tar seg virkelig ikke ut å gå rundt med noe annet! Nå er havrebrødene mine klare til å spises! Håper dere får en kjempefin fredag… og GOD HELG!

SONY DSC

Fit is not a destination, Its a way of life

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *