Jeg har bestemt meg på nytt!

Så sitter jeg her da.. Klokka er snart 12.30 på en mandag, og jeg skal spise frokost.. KL 12 30?!?!! helt latterlig! men latterlig godt egentlig. I dag skal være en rolig dag. Jeg droppet trening fremfor soving… det trengtes for å si det sånn! De som har fulgt med på bloggen i det siste, har kanskje lagt merke til at innleggene ikke har kommet like ofte som før. Og som noen også vet, så har jeg ikke motivasjonen min vært på topp. Dette er noe som skjer med de fleste en gang i blant… At motivasjonen går litt nedover. Men i forrige uke var det ei som sa til meg. Bestem deg på nytt! Og da gikk det et lys opp for meg. Det er faktisk det jeg må gjøre! Jeg har klart det før, og da skal jeg jaggu klare det igjen! Jeg må bestemme meg for hvilke mål jeg skal nå, og hvordan hverdagen min skal være. Jeg må bestemme meg for å komme meg på trening selv om dagene er fullpakka. OG jeg må bestemme meg for å la godteriet ligge øverst i skapet på sin plass, til helga kommer. Simple as that! Det er kun jeg selv som kan gjøre noe med det, ingen andre. Jeg klarte det veldig fint i forrige uke. Den første uka etter at jeg bestemte meg. Jeg hadde 4 treningsøkter, og spiste god, sunn og næringsrik mat, var på jobb OG skeiet ut i helgen (Det er vel lov?!) Det kan godt være at ingen har lagt merke til min dårlige motivasjon de siste ukene, for det er vel ikke alltid det man fokuserer på når man deler ting via sosiale medier. Der er det meste rosenrødt og feilfritt. Vel, det er ikke realiteten. Jeg har vært dausliten noen dager… Det er helt nytt for meg å kombinere jobb, unger, trening og alt annet.  Med mye som skjer i livet generelt, gir jeg meg lov til å ha dårlige dager.

photo (63)

Men jeg vil ikke si at dagen nødvendigvis er dårlig selv om jeg ikke kommer meg på trening på en fridag! Det er faktisk godt å slappe av også… Men i dag var jeg sliten, og trengte litt ekstra søvn og ro. Selv om jeg hadde fri og tid til å sove lenge, rakk jeg ikke skrive ferdig innlegget før jeg måtte komme meg avgårde til en avtale i byen… Så nå er det faktisk kveld igjen, og klokka er snart 20. Dagene flyr fortere en fort! Forrige ukes PT time var knall(som alltid) Det ble mini tabata/supersett og litt mer styrke. Jeg hadde booket time til ettermiddagen, siden jeg hadde mye å gjøre ellers på dagtid. Når jeg dro avgårde var jeg så vanvittig trøtt, at jeg trodde aldri i verden dette kom til å bli en bra time. Men, så fort jeg var igang på mølla, kjente jeg energien kom tilbake! Jeg endte opp med ei kjempeøkt, og klarte mer enn jeg trodde var mulig. DIGG! Så det jeg prøver å si her er, at selv om du er trøtt en ettermiddag og føler det er grunn nok til å droppe treninga… FEEEIL! det er nettop derfor du BØR dra kroppen opp av sofaen og komme deg på trening! Hent energi til en travel hverdag! Føler du at du ikke har tid, FINN tid! stå opp tidligere, tren like før jobb, eller etterpå. Se etter løsninger.

Motivational_fitness_quotes_3

Det var dagens «skjennepreken» Eller motivasjonsboost for deg som kanskje trengte akkurat det.

photo (70)

Jeg skal bli flinkere å oppdatere på bloggen, men jeg kunne tenke meg at dere hjelper meg litt med en ting. Hva vil dere lese? hva skal jeg skrive om?  Kommenter under om du har noen forslag eller ønsker. Ikke glem og ta lodd i adventskonkurransen min da! To søndager igjen til jul, og dermed 2 sjanser til å vinne flotte premier fra individu.no! LES MER OM KONKURRANSEN HER

If it is important to you, You will find a way.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *