Litt overrasket på trening

Mandag! begynnelsen av en ny uke.

photo (62)

Jeg har blitt hekta på havregrøt med kanel og eple… Og jeg som ikke likte det før!! Men det er jo kjempegodt, og en god start på dagen! Denne uken var det litt merkelig start for min del. Jeg er vant til å jobbe mandager. Men siden arbeidstreningsperioden min er over, var det FRI i dag. Fra denne uken av begynner jeg som ansatt i kremmerhuset. Heldige meg som fikk jobb der når jeg var ferdig! 😀 hurra!! Mandagsfri = god tid til trening! Det er så godt når jeg slipper å stresse igjennom øvelsene, og kan ta meg god tid til å få ferdig alt. Dette innebærer selvfølgelig IKKE for lang pause mellom øvelsene (viktig å få med det). I dag testet jeg ut den nye 2xu singletten min fra Individu, og jeg bare elsker den! Sitter såå fint på!

photo (61)

beklager dårlige iphonebilder… mørkt ute og dårlig lys inne = crappy bilder!

photo (60)

Oppvarmingen i dag besto av 10 minutter på mølla, og 1000 meter på skimaskinen. Etter det kjørte jeg på med en overkropps-økt. I dag var jeg så heldig å få med meg min gravide venninne på trening, så jeg hadde godt selskap. Jeg blir så imponert når jeg ser gravide som trener i svangerskapet! Når jeg var gravid med sønnen min rørte jeg meg knapt. Helt uforståelig den dag i dag, men sånn var det altså. Og jeg la jo på meg som bare det! Og NEI, det var ikke bare babykilo.. det var vist en god del godteri og usunn mat-kilo! Ingenting forsvant nemlig etter at han ble født. Men men.. Nå er det borte, og hipp hurra for det! Anbefaler absolutt alle som er gravide og prøve å holde formen sånn høvelig oppe. Man kan godt dra på trening uten å ta seg helt ut. det er såå mye bedre enn å sitte på sofaen (som jeg gjorde) Man har så utrolig mye igjen for det både når fødselen setter igang, og etterpå! Alle har vel fått med seg diskusjonen om fotballfrues «stunt» , og jeg skal ikke kommentere så mye om akkurat det. Men folk er forskjellige og hvordan kroppen takler svangerskap er også forskjellig. Så uansett om du ikke får flat mage rett etter fødselen, så er det tipp topp både psykisk og fysisk og holde seg i form selv med en liten baby i magen! Jeg fikk meg en liten overraskelse i dag da jeg så bilder av meg selv etter treningen. Jeg har jo lenge prøvd å få tatt bilde av rygg progresjon, men har funnet ut at den oppgaven var umulig. Ser at andre får det til, så hvorfor jeg skal plages sånn kan jeg ikke forstå! Men men, i dag fikk jeg tatt bilde mens jeg tok chins.

photo (59)

Jeg hadde faktisk ikke trodd at jeg hadde muskler på ryggen enda. Men det ser jaggu ut som det er noen der som sniker seg frem sakte men sikkert! Så da er det bare å fortsette og stå på tenker jeg!

photo (58)

Chins er nytt på programmet, og jeg har bare prøvd et par ganger. Men dette er gøy! 🙂 Nå skal jeg være litt sosial, og dra på cafe med ei venninne! Håper dere har en kjempefin start på uken!

You’re going to want to give up. DON’T!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *