Hipp hurra! Pakke fra Individu!

Jeg følte meg utrolig heldig når jeg på tirsdag kunne hente en kjempestor pakke fra individu.no på posten! Jeg har hatt stort behov for både proteinpulver, fres og treningsklær. Og nå kom det jaggu en pakke med alt dette! Hurra!

IMG_4976

Blir helt overveldet av slike store pakker… Skal sies at det var utrolig motiverende og åpne den, og se alt det fine som var inni!

IMG_4980

Tights, 3 treningstopper, treningsbagg, fres, refleks, protein pulver i lange baner, shakere, drikkeflaske og sko! Alt av klær er selvfølgelig prøvd på, men i mangel på fotograf, har det ikke blitt tatt noen bilder enda, men det kommer!! 🙂

IMG_4990

Denne tightsen overrasket meg stort. Jeg har jo hørt veldig mye bra om disse kompresjons tightsene fra 2xu, men aldri prøvd noen før. Det kjennes nesten ut som man ikke har på seg noe som helst.. De er helt nydelige å gå med! Og fine og se på selvfølgelig 🙂

IMG_4986

Skoene jeg fikk kommer fra Puma. Syns de så litt små ut først, men når jeg tok dem på passet de perfekt. Og de var helt utrolig lette! Fantastiske og gå med!

instasko

Individu sendte også med reflex. Hvordan viste de at jeg ikke hadde det?! Utrolig viktig med reflex i denne tiden. Mørket er her nesten hele dagen, og i disse storm tider er det ekstra vanskelig for bilistene og se hvem som går der ute! Ungene her i huset fikk også hver sin. Og de ble sååå stolte og fornøyde!

IMG_4978

Shine like a star! Jeg er veldig VELDIG fornøyd med pakken, og gleder meg til å få testet ut noen av tingene på PT timen i dag! Som mange har fått med seg har jeg i samarbeid med individu kjørt igang en advents konkurranse. Her trekker vi en ny vinner hver søndag frem til jul! Klikk på bildet under og se hva du må gjøre for å VINNE !

adventskonk2

Nå skal jeg få i meg resten av frokosten min før det blir treningstid hos access (ukas høydepunkt)!!

IMG_5010

Eggerøre (et egg og to eggehviter), laksepålegg og salat 🙂

haenfindag

YOU are the creator of YOUR own destiny

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *