Smaksprøver fra questnutrition

Håper alle sammen har en fin uke så langt. Selv så har jeg vært på ibux/paracet rus siden torsdag etter tannlegebesøk. Jeg måtte trekke en tann, og dette har medført div problemer og ondter. Jeg HAAATER å ha vondt i tennene (eller i dette tilfellet en tann som ikke lengre eksisterer) Det er bare så himla vondt! Jeg måtte tilbake til tannlegen i går for å sjekke at det ikke hadde skjedd noe som ikke burde skjedd når tannen ble trekt. Alt så fint ut, men jeg måtte rense såret etter hvert måltid vistnok. Så det har jeg gjort. Noe som ikke akkurat har vært spesielt nice. Men jeg håper det er på bedringens vei nå, så jeg kan fortsette hverdagen med jobb og trening. jeg har nemlig ikke fungert særlig godt når jeg har levd i denne «rusen» av smertestillende… Jeg kom meg ut på en liten tur på søndag da, noe som var utrolig godt! Frisk luft! Mmmm!

photo (48)

Høsten er faktisk fortsatt her, selv om det kom litt snø for et par uker siden. Den forsvant heldigvis fort! Men men, nok syting og tilbake til overskriften! For et par uker siden sendte jeg en mail til questnutrition  for å spørre om noen smaksprøver på barene deres. Jeg har bare smakt en, men har hørt så mye godt om mange andre også. De er ikke så lett å få tak i her i Norge. Man kan heldigvis bestille via Iherb eller questnutrition sine sider. Anyway… Jeg fikk svar på mailen kjempefort, og de ville gladelig sende meg en prøvebox med forskjellige barer! De fikk link til bloggen for å sjekke den ut. De sa de likte den, og jeg lovet å skrive litt om barene når jeg fikk dem.  Pakken fikk jeg helt gratis! Betalte ikke frakt engang. Jeg må si det var utrolig god service. Personlig og kjempehyggelig respons! I pakken kom det 12 forskjellige smaker

questbar1

i tillegg til denne fikk jeg 4 ekstra barer + en pk peanut buttercups

questbar2

Siden jeg har hatt utrolig vondt i tennene de siste dagene har jeg dessverre ikke klart å smakt på så mange enda. Men jeg har prøvd ut Double chocolate chunkWhite chocolate raspberry, Peanut butter & jelly, strawberry cheesecake og Peanut buttercups. Hittill er favoritten White chocolate raspberry.  Den jeg likte minst var Strawberry cheesecake. Men hey! Smaken er som baken.. det kan hende du liker noe helt annet enn jeg! Og jeg har fortsatt veldig mange igjen og smake på . Heldige meg!

questbar6

endeløs rekke med proteiner… gotta love it! Veldig spent på de andre. Noen av smakene som gjennstår er.

  • Vanilla almond crunch
  • Apple pie
  • Banana nut muffin
  • Lemon cream pie
  • Mixed berries bliss
  • coconut cashew
  • peanut butter supreme
  • cinnamon roll
  • chocolate brownie
  • chocolate peanut butter

Fra før har jeg også prøvd chocolate chip cookie dough, og den er kjempegod! den blir også VELDIG god om du varmer den litt.. mmm.

questbar4questbar3

Om du vil prøve ut barer fra questnutrition, kan du gå inn på  questproteinbar.com Ellers så finner du dem også på iherb.com Nå skal jeg fortsette dagen med ibux, og håpe på å bli bedre asap! I morgen SKAL jeg på jobb, med smerter eller uten! Nå er jeg lei av at det alltid skal være noe som må holde meg hjemme. Jeg VIL fortsette der jeg slapp med treningen snart også! Håper du får en fin kveld uten smerter! Bloggurat.

Every day may not be good, but there is something good in every day

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *