Vinnere av Instagram konkurranse!

Da er dagen kommet! I dag skal vinnerne av foto konkurransen på instagram kåres. Først må jeg bare si at jeg er helt imponert over hvor mye flotte bilder som har kommet inn! Dere er utrolig kreative og flinke. Jeg har sett på alle bildene etterhvert som de har kommet inn, og lurt hardt på hvordan i alle dager jeg skulle klare å kåre bare to vinnere! ? Jeg satt meg ned sent i går kveld for å gå igjennom alle bildene flere ganger. Det var så utrolig vanskelig. Men jeg måtte jo velge to stk! Og valget falt på 2 spreke damer.

blank3

Vinner nr 1 er @dumlii! Hun har hatt en heftig trappetrening. Noe jeg digger! Det er utrolig slitsomt, men veldig bra trening. Det imponerer meg at hun har tatt seg bryet med å telle alle trinnene samtidig som hun sliter seg oppover. 3197 trappetrinn! U GO GIRL!

photo (46)

Vinner nr 2 er @malind73! Hun har trenet med trx i skogen! Er det mulig? Utrolig kreativt, og et kjempeflott bilde!

photo (47)

‘ Gratulerer så masse! Dere får begge to en 2xu kompressjonstights i valgfri farge! Og til alle andre spreke damer og herrer som var med på konkurransen, TUUUSEN takk for så utrolig mange fine bilder! Det kommer snart ny konkurranse med nye muligheter! Stay tuned! Dere er alle vinnere! Premien er sponset av

individu

winners are not people who never fail, but people who never quit

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *