Starten på en ny uke

I går skrev jeg et innlegg om hvordan motivasjonen min har vært i det siste. Rimelig på bånn… Jeg bestemte meg for å lage liste over denne ukens gjøremål. Treninger, jobb, handling og alt som skulle skje. Dette skulle være klart i går kveld, sånn at jeg kunne gå igang med ny uke med full fokus og motivasjon! Tok fatt penn og pair (mobil og pc) og førte inn alle dager jeg SKAL trene, og hva som skal handles inn for hele uka!  Måtte det fortsette sånn hver uke! Når jeg våknet i mårrest var jeg kjempeklar for å komme meg på trening. Det føltes så utrolig godt! Jeg fikk i meg en god skål med granola , sukkerfri yoghurt og eplebiter. For å få litt ekstra energi blandet jeg meg en flaske med vann og en FRES tablett.

fres

Denne med limesmak er min favoritt, og har blitt et must før eller under trening. Den er helt uten kalorier, og gir det et ekstra kick på trening! Siden jeg ble så lei av treningsprogrammene jeg hadde, har jeg sklidd litt ut, og bestemt meg for å få satt opp nye. I mellomtiden kjører jeg helkroppsprogram som jeg setter opp før jeg drar, sånn at jeg har det klart for meg hva jeg skal gjøre når jeg kommer dit. Dagens program så slik ut:  Først 10 min på mølla Markløft: 8*40kg (3sett) Strake markløft: 15*20kg, 10*30kg, 10*35 kg Cabel cross: 10*3(hakk. Er det kilo?), 8*3,5(hakk) (2 sett) Trx Rygghev: 10 rep*3 sett Sittende roing med kabel: 10*8(hakk) (4 sett) Millitær press: 8*17,5 (3 sett) Gående utfall: 20 skritt, 6 kg manualer (2 sett) Trx ab crunch: 15rep*3sett (litt usikker på om øvelsen heter akkurat det men) Paloff press: 30 sek*3 sett på hver side Veldig fornøyd med egen innsats i dag. Og det er alltid like spennende og følge med på den nye og elskede pulsklokka mi! Det blir ikke tatt så veldig mye bilder på treninger for tiden. Det blir en god del alene trening, og jeg går ikke rundt å spør ukjente om å ta bilder… forståelig håper jeg! Litt dokumentasjon fikk jeg til alikevel. Viktig! Her er jeg igang medsittende roing på kabel.

photo (44)

Palof press er en øvelse jeg tar ofte. Den tar veldig godt! Fester strikket i ribbeveggen, og tar minst 30 sek på hver side.

photo (43)

Jeg er FRIIII for proteinpulver, men venter snart nytt i posten fra min kjære samarbeidspartner. I mellomtiden koser jeg meg med multipower sin supergode proteinbar! Jeg bare elsker den! Njom njom!

photo (42)

Etter en superfin start på dagen, fortsatte jeg med jobb og andre gjøremål. Kom sent hjem, fikk unge i seng og lagde meg en enkel, men veldig god middag. Kylling, grønnsaker og en liten neve med pasta. Dette blandet sammen med litt kokos melk og krydder.

kylling middag

Nå skal jeg kose meg med en liten treat før jeg skal se på opptak av farmen. Jeg ligger ca 2 uker etter, så dette skal bli bra.

peanut buttercup

Helt til slutt vil jeg bare gi dere et lite tips. Hver uke har Individu.no nye «ukens utvalgte» produkter som de kjører et supert tilbud på. Gå inn HER, scroll deg bittelitt ned på siden, og sjekk dem ut! Håper dere alle sammen får en kjempefin uke! Få opp motivasjonen og GI JERNET!

Magic is believing in yourself. If you can do that, you can make ANYTHING happen!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *