Når motivasjonen daler, må du dra den opp igjen!

Jeg vil komme med en liten confession… De siste ukene har jeg vært utrolig sløv! Både på treningsfronten og på matfronten. Det handler kanskje ikke bare om å være sløv, men også for dårlig planlegging i forhold til jobb, unger og andre avtaler rundt om kring. Dette har også ført til at jeg ikke har vært så «nøye» på matfronten. Jeg har rett og slett bare spist det som har vært tilgjengelig. Handling har skjedd når vi har hatt tid, og ikke en gang i uken som vi burde. Derfor har vi ikke hatt de rette tingene i skapene. Urutinert kalles det! Å ikke ha struktur i hverdagen har gjort meg umotivert, trøtt og sur. Dette er nok noe familien har fått kjenne litt på. Både små og store. Jeg har også tenkt mye på tiden FØR livstilsendringen. Jeg er veldig redd for å komme tilbake til den jeg var da. Jeg tror ikke det kommer til å skje, men frykten er der. Jeg vil være den jeg har bestemt meg for å være. Og det skal jeg klare, no matter what! På onsdag denne uken bestemte jeg meg for at jeg skulle bruke uken på å reflektere over tiden som har vært og tiden som kommer. Jeg skulle ikke PRESSE meg på trening, og  jeg skulle spise det jeg hadde lyst på. Jeg bestemte meg for at nå er det slutt på å være umotivert. Jeg skal ta tak i meg selv og fortsette der jeg slapp. På mandag (som er i morgen) starter jeg på ny FRISK! I kveld skal det skrives handleliste for hele neste uke, og hver dag skal nøye planlegges for å legge inn faste tider med trening. Jeg må bare innse at nå som jeg jobber så MÅ jeg planlegge bedre. Jeg MÅ lage lister og sette opp en mer strukturert kalender. For å få opp motivasjonen ser jeg på gamle bilder vs nyere bilder for å se hvor mye jeg har oppnådd.

hildeførphoto (41)

Syns det er utrolig rart å se hvor mye jeg har forandret meg. Og kjenner at jeg blir veldig stolt!

grillhildetur3

Det er også gøy å ser hvor lite muskler jeg faktisk HADDE. Det er helt rart å kjenne på kroppen, også er det faktisk muskler der! Haha!

photo (39)

Jeg må bare beklage de dårlige mobilbildene i dette innlegget, men det er desverre bare de jeg finner akkurat nå. Jeg har lagt ut noen før/Etter bilder tidligere. Men det er nettopp dette som gjør at jeg klarer å dra opp motivasjonen igjen. Når jeg ser hva jeg faktisk kan gjøre! Dette er noe alle får til!  Kan jeg, så kan du! Om du ikke har gjort det før, ta bilder av deg selv før og etter noen uker eller mnd med trening, så får du også opp motivasjonen din, det skal jeg love deg! 🙂 Men det krever jo selvsagt også at du jobber for det. Jeg gleder meg til å starte for fullt igjen til uka med gode rutiner og planlagte,strukturerte treningsøkter.

photo (40)

Ønsker deg en fin fin søndag!

Fall seven times, get up eight

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *