Liten joggetur og hjemmetrening

I dag var jeg rett og slett dritt lei av å sitte inne! Ute skinte solen, og jeg kunne jo ikke gjøre annet enn å ta meg en tur ut med joggeskoene. Jeg ble sykmeldt ut denne uka, men siden formen føltes rimelig bra i dag tenkte jeg at en joggetur rundt i nærområdet med litt intervaller ikke kunne skade. Problemet mitt med å jogge ute når det er så kaldt er at jeg ikke har noe klær å jogge i… Ingen lang trenings tights, og ingen løpejakke. DET fikk bare være… jeg tok på meg noe som funket. Lånte en HellyHansen genser( superundertøy) av kjæresten, for å holde på varmen på ordentlig vis. Det funket. Ut skulle jeg!

tur3

Jeg prøvde å finne en sti jeg har hørt skal finnes borti nærområdet her, men den fant jeg IKKE! Så da ble det litt bakkeintervaller istedenfor. Vi bor helt på kanten til det som ofte er kjent som «landet» «bondelandet» eller hva du enn måtte føle for å kalle det, så det er ikke langt til nærmeste åker. Fint!

tur1

Utrolig hvor kort man skal gå (løpe) før man plutselig er på «landet»  Fant tilogmed et ganske så heftig kjøretøy der borte….

tur

Nesten litt skummel den der spør du meg! Men jeg turte å ta bilde av den. Tøffe meg! Jeg turte også å ta en ganske så stilig pose, om jeg må si det selv. I all åpenhet fremfor alle de to husene jeg så i nærheten!

tur4

wohow!  Tok til og med en liten video når jeg spreka meg oppover den bratteste bakken der. Pust, pes! Det ble en halvtimes løpetur med bakke intervaller. Og jeg bestemte meg for å ta en kjapp trenings-økt her hjemme og før jeg sa takk for meg.

  • 3 sett med 15 armhevinger
  • 3 sett med 15 knebøy
  • 3 sett med planken (30 sek,with a twist)

Det ble ikke mer enn det, men jeg var jaggu god og sliten etterpå! Og siden jeg har PT time i mårra, ville jeg ikke være så altfor støl heller. puuuuuust!

tur6

For de som ikke følger meg på instagram (enda) vil jeg vise dere og den øvelsen jeg gjør når jeg trener magen i planke. Sånn ser den ut: Den er veldig effektiv, og jeg utfordrer deg til å ta den! (vist du ikke allerede gjør det da) Jeg har funnet ut at man helt fint kan trene, selv om man ikke kommer seg bort til treningssenteret. Nå er det ingen unnskyldninger! Håper på å være for fullt tilbake på 3t igjen over helga. Først gledes det til PT time med Peter Halshamn på Access PT i mårra. Jeg har forresten en veldig god nyhet å dele med dere. Jeg får lov å gi bort hele 2(!!!!) Tightser i Instagram konkurransen! Ikke bare 1, men 2!!! Så nå er det enda større sjanse for at akkurat DU stikker av med premien. Om du er litt usikker på hvilken konkurranse jeg snakker om, kan du ta en titt PÅ DETTE HER! Det har kommet inn kjempemange fine og kreative bilder! Men jeg vil ha flere! Bli med du også! Da gjenstår det bare å ønske alle dere fantastiske lesere en kjempefin torsdagskveld!

Run when you can, walk when you have to, crawl if you must. Just NEVER give up!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *