Helg og ny pakke fra Iherb

Nok en helg er snart over, og snart er det klart for høstferie uke her i Trondheim. Høsten har virkelig kommet for fullt nå, og det er jo så hærlig! I neste uke har jeg jaggu bursdag og! Guri meg som tiden flyr… Men gamlere… det blir jeg aldri! Det har vært en rolig helg. Jeg har slitt med vond nakke og hodepine siden onsdag, og det preget første delen av helga. Fredagskvelden skulle tilbringes på Trondhjem mikrobryggeri for pils og kos med gjengen i Trøndelag fotoklubb. Det ble 3 pils, så rett hjem igjen! Fornuftig igrunn, men det hadde vært koselig og holdt ut litt lengre enn kl 11. På lørdagsmorgenen dundret det fortsatt i hodet, så da smurte jeg nakken godt inn med ibux gel. Etter en halvtimes tid, var hodepinen borte! SÅ utrolig hærlig! DA var jeg klar for å ta fatt på helga! Når det gjelder treningen, så har jeg en liten pause nå i helga pga nakken og hodet. Jeg vil ikke fremprovosere det igjen. Det er viktig og ta en pause når man kjenner det er rett for kroppen, og heller komme sterkt tilbake. Så til uka er jeg klar igjen! Familien tok en tur til granåsen for å gå litt i skogen i friskt og fint høstvær. Gutten trives godt på skuldrene til far. Skuldrene mine trengte hvile denne dagen, selv om de kjentes bedre.

redigert

Jeg fant meg en ny potensiell joggeplass! wohow! Bare håper jeg kommer meg avgårde før snøen kommer dalende…

høst

Jeg har ikke peiling på sopp, men de var litt søte så jeg måtte bare knipse dem. Det ble en kort tur, men det er alltid godt med litt høstluft! PÅ lørdag skal det være smågodt i hus! Det er den dagen i uka da jeg koser meg ekstra mye, og legger den dårlige samvittigheten langt bort! Håper dere andre og gir dere lov å kose dere en gang i blant! 

Godis3

Uten denne dagen tror jeg nok ikke jeg hadde klart å være så «flink» ellers i uka. Men utrolig nok, når den store skåla med smågodt står der klar til å spises opp, så rører jeg den knapt. Spiser bare noen få ting! Det er jo forsåvidt en bra ting , men jeg syns det er så merkelig. Lørdagen sier : kos deg, og spis så mye du vil! Også spiser jeg bare noen få ting liksom. Urutinert!  De serviettene er forresten fra kremmerhuset (Der jeg jobber). Jeg bare måtte ha dem når jeg så dem 🙂 hihi. De skal brukes hver lørdag her etter! I går kom den etterlengtede pakken fra IHERB. Føler jeg har ventet en evighet på den nå, men det er nok bare innbilling. Pakken inneholdt kokosflak, pb2 og kokosolje!

iherb3

Kokosflakene finner du HER

iherb2

Denne nydelige saken finner du på DENNE linken

iherb4

Og kokosoljen finner du HER Skal du bestille noe fra iherb for første gang, kan du bruke denne koden : TLM528  når du handler, så får du 5-10 dollar i rabatt! Jeg har allerede testet ut alle produktene, og tror de er en vinner her i huset! Skal sjekke ut litt mer oppskrifter for å finne ut nye ting å lage. Jeg lagde granola med kokos flak og kokos olje i går. Det var knall! Den får du oppskrift på her på bloggen i morgen. Ha en fin søndag folkens!

It’s not who you are that holds you back, It’s who you think you’re not…

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *