En høst full av motivasjon! Er du klar?

Høsten har kommet! Bladene begynner å skifte farge, det har blitt kaldere i lufta, vinterkåpa har funnet sin plass på knaggen, morgenen starter med rim på bakken… ÅÅh! jeg elsker høsten! og jeg gleder meg til det blir enda flere farger i trærne!

IMG_1458

Høsten for meg er nesten som starten på et nytt år. Noe som kanskje ikke er så rart egentlig, med tanke på alt som skjer på denne tiden av året… Jeg føler det er klart for å starte med blanke ark igjen! Ny motivasjon, nye treningsmetoder og masse god og sunn mat! Jeg er også veldig klar for å få på plass den nye hverdagen min. Det har vært en litt vanskelig overgang og plutselig være i jobb hver dag, det å få tid og overskudd til trening, barn, fritidsaktiviteter, lekser osv. Jeg innrømmer at jeg har vært litt demotivert en periode… Både når det gjelder å komme meg på trening, og å holde på det sunne kostholdet. Men jeg føler jeg har klart meg fint igjennom det. Jeg har klart 3 treninger i uka den siste mnd, og tror jeg raskt kommer meg tilbake til 4 ganger, som er mitt egentlige minimum. Jeg satser på 2-3 styrkeøkter i uka, 1 time med squash, og muligens 1 fellestime med functional moves. I august hadde jeg prøvetime hos Access -helt personlig trening. Jeg var veldig fornøyd med timen, og bestemte meg raskt for at jeg ville fortsette. Det har gått litt tid før jeg har klart å komme i gang igjen, men i dag hadde jeg min første (Av ti) time! Det var en knalløkt, med mye svette og pushing! Det var utrolig hærlig, og jeg gleder meg til å fortsette utover høsten og vinteren.

photo (28)

Jeg har fått endel spørsmål om hvorfor jeg velger å gå hos Access når jeg har medlemskap på 3t. Hvorfor velge noen andre enn der du allerede går?  Jeg har litt forskjellige grunner. Hos access er du helt alene på trening, du får 100% fokus på at du gjør ting rett.  Du kan få time både på dagtid og kveldstid. Det er til og med muligheter for å få vasket treningsklær der, og du kan få påfyll av proteiner som er viktig før og etter trening. Jeg har egentlig ikke noen kjempesterke grunner, men det bare føltes rett for meg. Forandring fryder, og jeg er så mye på 3 t ellers, så jeg har litt godt av å forsøke nye ting . Ellers så  jeg trives jeg utrolig godt i det superfine lokalet med flott utsikt, og helt nytt utstyr . Ta en kikk på siden HER, om det skulle være noe mer du lurer på. Anbefales virkelig! Det er vel kjent at jeg lager mye smoothie… Men det er jo så godt! Og så lettvint! Det finnes jo utrolig mange variasjoner man kan lage, men en av mine favoritter er nok med jordbær og banan. I dag hadde jeg i litt protein shake og havre, for litt ekstra næring.  Jeg har også i et par-tre dråper stevia vanilje.

IMG_4026

Njomnjom! Har du satt deg noen mål for høsten ? Dette er en kjempefin tid å sette i gang på! Ta tak i de tingene som du så lenge har snakket om, og GJENNOMFØR!  Da er du godt i gang før snøen kommer.

Yesterday is gone, tomorrow isn’t certain, so you’d better start TODAY!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *