Noen av mine Iherb kjøp

Jeg har virkelig fått opp øynene for Iherb. Det er ikke alle kjøpene jeg har delt med dere, men i kveld skal jeg vise dere noen av de tingene jeg har kjøpt til nå. Den første tingen jeg kjøpt var protein pulver. Har desverre ikke noe bildet av den, men trykk HER, og du får se den. Jeg syns den var veldig bra, og smakte helt ok! Jeg ville prøve noen av walden farms sine produkter, og valgte først sjokolade sirupen, som jeg har sett mange andre har brukt. Den finner du HER. Det er en kalorifri sjokoladesirup som kan brukes på feks. havregrøt, dessert, is osv. Jeg var ikke så overbegeistret første gangen, men har brukt den litt mer i det siste, og jeg må si at den vokser på meg!

IMG_3876

Jeg har hørt så mye om disse quest barene. Uendelig mange sorter, som du finner på denne linken. Den jeg hadde hørt mest om var chocolate chipcookie dough. Så da måtte jeg jo bare prøve den!

questbar

Disse forsvant rimelig fort for å si det sånn. De var utrolig gode, og jeg kommer garantert til å bestille dem flere ganger. Kanskje jeg tilogmed skal bestille en annen sort. Har du noen å anbefale? På Iherb kan du bestille så mye du vil, men jeg vil anbefale å bestille for under 200 kr om gangen (inkl frakt). Skal du bestille mye, så kan du heller kjøpe i flere omganger.  Vil du ha billig frakt, så må du også sjekke at vekten på pakken ikke er over 1814 gram(dette står i «handlevognen»). Da blir det bare 4 dollar. Sist gjorde jeg en to delt bestilling, I den første bestillingen hadde jeg kokosflak og kokosolje. Den har jeg ikke fått enda, men i den siste bestillingen hadde jeg kakao pulver og cashew smør. Jeg hadde klart å velge feil levering, så jeg betalte vist for DHL express levering. det kosta 8 dollar. Pakken kom i raser fart da, men ja.. jeg vil vel anbefale den til 4 dollar.

cashew butter

Dette smøret var utrolig godt! jeg har brukt mye av det allerede, så det må vel snart bestilles en ny. Jeg har aldri vært så begeistret for peanøtter, men cashew har vært en fin fin erstatning. Vil du teste den ut, eller bare se hva den koster osv , så kan du sjekke det ut HER.

kakaopulver

Jeg ville ha en type kakao pulver for å ha i havregrøt, smoothie osv. Jeg har foreløbig kun prøvd denne i havregrøt. Noe som funket veldig bra! Har store planer videre for dette pulveret!  HER finner du det! Har du aldri bestilt noe fra Iherb før, så kan du bruke denne koden : TLM528 , så får du 5-10 dollar i avslag på din første ordre! I går ropte magen etter mat, men det var kun 1,5 time til middag. Så jeg ville lage meg noe godt som ikke var så altfor mettende. Da ble det bananskiver med cashew butter, kakao pulver og sjokoladesirup. DET var jummy!! Jeg har ikke noe bra bildet, så dere får dette lille.

photo (23)

Anbefales virkelig om du får lyst på noe søtt og godt! Mens jeg venter på den neste pakken, skal jeg nyte de tingene jeg allerede har fått, og finne på flere ting jeg kan bruke dem til. Når kokosflakene kommer skal jeg lage egen granola. Det har jeg tenkt på leeeenge, men det har dessverre bare blitt med tanken. Det kan være litt vanskelig å finne frem på iherb i begynnelsen, men bruk god tid, og sett deg inn i hvordan du finner frem. De har masse bra, og jeg gleder meg til å prøve ut flere ting! Ønsker dere alle en kjempefin helg! 🙂 ENJOY!

Healthy living, is happy living!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *