Jeg nådde målet mitt!!!

I dag kunne jeg gladelig gå inn på 3t og tenke, endelig! Min trening nr 100!! Jeg trente jo faktisk noen ganger FØR jeg meldte meg på konkurransen, men jeg har hele tiden fulgt de tallene som «helt i 100»  har registrert. I februar la jeg merke til banneren som hang på 3t Rosten. Tren 100 ganger iløpet av 2013. Jeg tenkte vel egentlig mitt.. «ja sikkert at jeg klarer det»  Sånn var ofte tankene mine på den tiden. Generelt lite tro på meg selv. Men jeg tok meg i det, og tenkte på nytt igjen. Jeg skal klare det! Jeg skal klare mål for mål frem mot slutten av året! Også gikk det jaggu lenge før årsskifte!  Sånn så delmålene ut:

  1. Du må ha trent 25 ganger innen 31. mars.
  2. Du må ha trent 50 ganger innen 30. juni
  3. Du må ha trent 75 ganger innen 30. september.

Jeg feiret min trening nr 100 med å gjøre noe nytt. Jeg trente bein! Som forsåvidt ikke var noe nytt. Men jeg gjorde andre øvelser, og litt mer teknikk trening. Deilig med litt forandringer! Blant annet gjorde jeg strake markløft for første gang

photo (21)

Som dere ser er det ikke noen vektskiver på stanga. Nope! Her øver vi på teknikk. Jeg har tenkt mye på hva jeg skal gjøre etter jeg har nådd målet mitt for i år. Hvilket mål skal jeg sette meg neste gang? Skal jeg prøve noe nytt? osv. Jeg har enda ikke bestemt meg. Om noen har lyst å utfordre meg med noe, så gjør gjerne det! Jeg liker utfordringer! Men det må selvsagt være realistiske og gjennomførbare mål! 🙂 det kan være korte mål eller langsiktige mål. Bring it on! Når jeg satt på bussen bort til treningen i mårrest, så begynte jeg og tenke endel på hvor langt jeg faktisk har kommet på disse månedene. Jeg fikk en utrolig merkelig følelse inni meg. En følelse jeg ikke har følt så mye på tidligere. Mestring! Det er helt utrolig og faktisk kan være stolt av seg selv! Jeg kan ikke huske at jeg noen gang har vært så stolt. Jeg har faktisk klart noe jeg for 1 års tid siden aldri trodde var mulig for meg. Jeg skryter sjelden av ting jeg gjør. Men i dag  tar jeg av meg hatten for meg selv faktisk! Gratulerer Hilde! U did it! Jeg VET at om jeg klarer dette, så gjør DU også det (om du ikke allerede har gjort det da). Det er mange som sier de skulle ønsket de hadde min motivasjon og selvvilje. Jeg hadde null selvdisiplin før jeg startet denne «reisen» Jeg skjønte virkelig ikke hvordan folk klarte å presse seg avgårde på trening.  Nå tenker jeg aldri på det lengre. Jeg presser meg ikke. Jeg drar fordi jeg vet at jeg får så mye igjen for det, og fordi jeg syns det er utrolig gøy! Selvfølgelig er det slitsomt, og noen dager er verre enn andre. Men uansett, så sitter jeg igjen med den GODE følelsen etterpå. Jeg elsker det! I kveld lagde jeg supergod smoothie til meg og jenta mi. hun er sååå gla i smoothie, og det skal ikke mer til enn litt banan på siden, og bær i glasset før hun blir EKSTRA entusiastisk og happy!

IMG_3694

Denne er lagd med presset appelsinsaft, banan, jordbær et par dråper stevia og litt melk. Nå skal jeg nyte den fantastiske følelsen jeg har inni meg, og kose meg i sofaen resten av kvelden. Ønsker dere alle sammen en superflott kveld!

You are where you are because of who you were. But where you go, depends entirely on who you choose to be

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *