Ta vare på rester etter middagen

Jeg er en av dem som kaster alt for mye mat. Kanskje spesielt etter middagen. Vi lager alltid for mye. Jeg prøver å ta vare på maten i bokser i kjøleskapet, men er dessverre ikke så flink å gjøre noe med denne maten i ettertid, og da går den i søpla. Jeg må bli FLINKERE! Og jeg begynte i går. Jeg spiser 4 måltid om dagen (+ proteinshake etter trening). Frokost, lunch, middag og kvelds. Og kanskje en liten bar eller innimellom måltidene om det blir lenge og vente. Etter denne middagen for et par dager siden, ble det igjen 3 karbonader, som jeg la i kjøleskapet. De SKULLE spises til lunch dagen etter. Så da ble det salat med kyllingkarbonader på toppen. sååå godt! Lagde en god salat med isbergsalat, agurk, sukkererter, reddiker og tomat. Jeg hadde også igjen en halv plante med basilikum, og det er jo kjent at disse ferske plantene ikke holder så alt for lenge, så jeg ville finne på noe lurt med den. Avokadopesto?! det må vel funke? 

avokadopesto3

Og, ja det funket så det sang! Her skal du få en liten how to 😉

  • 1 Avocado
  • 1/2 plante basilikum.
  • 2 ss olje
  • saft fra 1/2 lime
  • salt og pepper
  • 1/2 ts hvitløkspulver

kutt opp avokado og basilikum og ha det i en bolle (som passer til stavmikser) ha i litt av oljen, lime og krydderet. Bruk stavmikser for å få en fin mos. Oljen har du i litt etter litt mens du mikser. Passet veldig godt sammen med salat og kyllingkarbonader, men passer sikkert godt til masse annet også! og kan brukes som dip til grønnsaker 🙂

avokadopestoavokadopesto2

Supergodt! Det ble faktisk litt igjen av Avokadopestoen, så den ble servert sammen med laksemiddagen senere på dagen (flink eller??) Var veldig godt å blande den med litt fullkornspasta.  Nå skal jeg avgårde til 3t å ta en formiddags økt med rygg/mage! Håper dere alle har en fin fin dag 😀

You are never to old to set another goal or to dream a new dream

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *