Lettvint torsk i sommervarmen

I dag skinner solen som aldri før (denne «sommeren»), og det er DEEEIIILIG! Tok meg en gåtur sammen med naboen ned til Euro/Asia butikken på Heimdal for å kjøpe inn div frukt og grønt. Butikken der nede har utrolig mye utvalg i freshe varer som faktisk også er billig! Virkelig undervurdert og dra dit å handle må jeg si. Jeg ville teste ut søtpotet for første gang. Har jo hørt så mye bra om det, og det ser jo sååå godt ut. Under er et utdrag fra Bama.no

Forskjellige farger virker på matlysten. Maten blir mer spennende, men også sunnere. Det skyldes at forskjellige farger inneholder ulike helsebringende virkestoffer. Den guloransje fargen i søtpotet gir deg betakaroten, et næringsstoff som både er en antioksidant og kan omdannes til vitamin A, og søtpoteten ligger helt i toppen når deg gjelder innehold av betakaroten. Den er supersunn. Så la deg inspirere av den fargerike søtpoteten, det er bra for deg!

Jeg hadde jo sett at søtpoteten hadde så fresh farge.. så jeg ble nokså skuffet over å se at de jeg hadde kjøpt var like gul/hvite som en vanlig potet. Men de smakte godt da!! Jeg eeeeeelsker grønnsaker, og kjøpte masse forskjellig.Til dagens middag ble det dette

photo (6)

Gullerot, tyrkisk squash, reddik og vårløk. Jeg stekte dem i panna på svak varme sammen med en god ts allkrydder. Torsken ble og stekt på panna med allkrydder og pepper. Nothing more, nothing less! Søtpoteten ble kokt 😉

photo (5)

Det var utrolig simpelt, men kjempegodt! Enkel mat som smaker godt er gull!! Nam nam 🙂 Håper alle har en fin fin uke! Nyt sommeren! 

There is no diet that will do what eating healthy does

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *